Galerija inspiracije - Dečija soba

Iskoristite maksimalno svoj prostor

Ideje za dečju sobu – Iskoristite maksimalno svoj prostor

Iskoristite maksimalno svoj prostor

Krevet na sprat je sjajan način da dobijete dodatni prostor u sobi tinejdžera. Sa tri velika krovna prozora koji osvetljavaju sobu, prostor je otvoren, udoban i uvek pun svežeg vazduha. Jedan prozor je postavljen visoko da bi osigurao da dnevna svetlost stiže do najudaljenijeg zida i uglova – i to je VELUX krovni prozor na elektro i solarno upravljanje koji može da se otvara i zatvara preko našeg inovativnog daljinskog upravljača.

Više dnevne svetlosti nego ikada

Ideje za dečju sobu – Više dnevne svetlosti nego ikada

Više dnevne svetlosti nego ikada

Zbog svog ugla i položaja kosog krova, VELUX krovni prozori pružaju više svetlosti od tradicionalnih krovnih badža. VELUX duo roletna za potpuno zamračenje je roletna za zamračenje i plisirana roletna u jednoj jedinici koja se lako koristi. Nudi najbolje od oba sveta: potpuno zamračenje u svakom trenutku ili nežno rasutu prirodnu svetlost tokom čitavog dana.

Jednostavno rešenje

Ideje za dečju sobu – Jednostavno rešenje

Jednostavno rešenje

Jedan VELUX krovni prozor je sve što je potrebno da se obilje svetlosti unese u ovu dečju sobu na gornjem spratu. Praktično gornje upravljanje na našem standardnom krovnom prozoru olakšava otvaranje prozora čak i kada se nameštaj nalazi neposredno ispod njega. Prozor koji ne zahteva održavanje ne mora da se čisti ili farba – ali može da se obriše mekom vlažnom krpom.

Izvucite maksimum iz svog prostora

Inspiracija za dečju sobu – Izvucite maksimum iz svog prostora

Izvucite maksimum iz svog prostora

Dečja soba vrvi od aktivnosti. To nije samo mesto za spavanje, već i mesto na kome se drugari okupljaju da se zabave. Praktični krovni prozor sa gornjim upravljanjem pruža pravu količinu prirodne svetlosti i svežeg vazduha za takvu igraonicu. Spoljna tenda se ugrađuje na spoljnoj strani i obezbeđuje zaštitu od toplote.

Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.