Galerija inspiracije - Spavaća soba

Spavanje pod zvezdama

Ideje za spavaću sobu – Dopustite da vaši snovi dopru do zvezda sa panoramom svemira

Spavanje pod zvezdama

Kosi krov na ovoj spavaćoj sobi omogućuje ugradnju grupe četiri velika krovna prozora koji sada daju fantastičan panoramski pogled. Pošto su van domašaja, svi prozori su VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje kojima može da se upravlja preko našeg daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir. Svi prozori imaju spoljne tende koje smanjuju zagrevanje do 90% kako bi vaša spavaća soba bila udobna i po toplom, letnjem danu. Prozirni mrežasti materijal pušta svetlost u sobu i zadržava vaš pogled.

Svetlija spavaća soba

Ideje za spavaću sobu – Svetlija spavaća soba

Svetlija spavaća soba

Zahvaljujući grupi krovnih prozora, ova spavaća soba na gornjem spratu sada ima obilje prirodne svetlosti tokom dana. Praktično gornje upravljanje na našim standardnim prozorima čini otvaranje prozora veoma lakim čak i kada se krevet nalazi tik pored njih. A krilo bele boje daje sobi čist, moderan izgled.

Izvucite maksimum iz svog prostora

Ideje za spavaću sobu – Iskoristite maksimalno svoj prostor

Izvucite maksimum iz svog prostora

Ovde dva VELUX prozora za ravne krovove dodaju novu dimenziju prostoru, donoseći dodatnu prirodnu dnevnu svetlost i čineći sobu vedrijom.

Vaš novi balkon

Vaš novi balkon

Vaš novi balkon

Ova prostorija ima jedinstvenu kombinaciju inovativnog VELUX krovnog balkona sa jedne strane i kombinaciju krovnog prozora sa donjim upravljanjem sa fiksnim prozorskim elementom ispod sa druge strane. Za samo nekoliko sekundi VELUX balkon postaje mali balkon.

Dobijte savršenu svetlost

Dobijte savršenu svetlost

Dobijte savršenu svetlost

U ovoj prostoriji sa visokim parapetnim zidovima, tri VELUX krovna prozora sa gornjim upravljanjem i završnim slojem od prozirnog laka unose dnevnu svetlost u prostoriju. Ako vam je tokom dana potreban mrak, spoljašnje roletne pružaju potpuno zamračenje od 100%. Spustite unutrašnje roletne da ublažite dnevnu svetlost i dobijete privatnost.

Spavaća soba za dan i noć

Spavaća soba za dan i noć

Spavaća soba za dan i noć

Tri krovna prozora sa gornjim upravljanjem sa završnim slojem od prozirnog laka pružaju zrake svetlosti i pogled na drveće. Svi prozori imaju roletne za zamračivanje kako bi vam obezbedili dobar san tokom noći i 100% zamračenja tokom dana.

Više svetlosti i pogled – Ideje za spavaću sobu

Više svetlosti i pogled – Ideje za spavaću sobu

Više svetlosti i pogled – Ideje za spavaću sobu

U ovoj spavaćoj sobi bilo je moguće ugraditi dva krovna prozora sa donjim upravljanjem koji pružaju fantastični panoramski pogled. Ispod krovnih prozora sa donjim upravljanjem ugrađeni su prozori GIU sa specijalnim funkcijama koji pružaju lep pogled na vrt – i još više dnevne svetlosti.

Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.