Prijatna temperatura uz zaštitu od toplote

Inspiracija

tenda za krovni prozor uz ručno i daljinsko upravljanjeKada je reč o krovovima, prozori igraju ključnu ulogu u obezbeđivanju prirodne svetlosti i ventilacije unutar prostora. Međutim, sunčeva svetlost može biti neumoljiva, pogotovo tokom letnjih meseci. Rešenje za ovaj problem su spoljne tende za krovne prozore. 

 

Spoljne tende  smanjuju pasivno zagrevanje i održavaju hladnu, ugodnu temperaturu u vašoj sobi, a istovremeno omogućuju uživanje u pogledu i puštaju sunčevu svetlost.

 

Osnovne prednosti spoljinih tendi su :

 

Spoljne tende efikasno blokiraju sunčeve zrake pre nego što one uopšte dospeju u prostoriju. Ovo pomaže u održavanju prijatne temperature u prostoriji i sprečava prekomerno zagrevanje tokom letnjih meseci.

Intenzivna sunčeva svetlost može stvarati blještavost na ekranima televizora, monitora ili mobilnih uređaja. Spoljne tende smanjuju ovu blještavost, omogućavajući vam da udobno koristite elektroniku bez neprijatnosti.

 

Spoljne tende obezbeđuju dodatni nivo privatnosti. Možete uživati u svetlosti koju propuštaju krovni prozori, a istovremeno održavati privatnost u svojoj sobi. Ovo je posebno korisno ako živite u gusto naseljenim područjima.

 

Kada spoljne tende blokiraju sunčevu toplotu, smanjuju opterećenje klima uređaja i pomažu u održavanju stabilne temperature u prostoriji. Ovo može rezultirati smanjenjem potrošnje energije i nižim računima za struju.

Tagovi: velux krovni prozori smanjenje potrošnje električne energije velux spoljne tende zaštita od toplote
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.