Termo siesta plisirana roletna

Inspiracija

Krovni prozori igraju ključnu ulogu u unapređenju prirodne svetlosti i ventilacije u vašem domu. Oni pružaju divne pejzaže i otvaraju prostor za nebo, ali takođe donose i izazove, poput kontrole svetlosti i toplote. Upravo tu dolaze VELUX roletne kao idealno rešenje za vaše krovne prozore.

 

Uz termo siesta plisiranu roletnu možete potpuno uživati u svetlosti i panoramskom pogledu, uz potpunu kontrolu nad svojim prostorom.

Ovo dekorativno rešenje pruža zamračivanje i izolaciju, zbog čega je idealno za spavaće sobe i dnevne boravke. Dizajnirana je da se savršeno uklapa i lako ugrađuje bez potrebe za merenjem, skraćivanjem ili rezanjem

 

termo plisirana roletna velux

 

Širok spektar boja 

 

VELUX roletne se ponose bogatim izborom boja. Bez obzira na to da li preferirate neutralne tonove koji se lako uklapaju sa vašim postojećim enterijerom ili želite osvežiti prostor jarkim bojama, Velux nudi raznolikost opcija. Možete pronaći rane roletne koje se slažu sa vašim stilom i estetskim preferencijama, čineći ih savršenim dodatkom za dekoraciju vašeg doma.

 

velux boje roletne

 

Termo siesta plisirana roletna je izrađena od dvostruko plisirane poliesterske termo tkanine sa unutrašnjim aluminijumskim premazom.

 

Ručno upravljanje

Jednostavno i praktično rešenje. Vaše VELUX roletne na ručno upravljanje dolaze sa pametnom i diskretnom kontrolnom trakom, koja vam omogućava brzo i udobno podešavanje roletne. Roletne se spuštaju i podižu glatko i mogu se postaviti bilo gde u prozoru.

 

 rucno upravljanje

 

 

 

 

 

 

Solarno napajanje i daljinsko upravljanje

Dolaze sa spremnim za upotrebu daljinskim zidnim prekidačem, brzom i lakom ugradnjom i radom. Instalacija je jednostavna bez potrebe za sprovodom kablova.

 solarno upravljanje

 

Električno napajanje i daljinsko upravljanje

Pojednostavite svoj život u domu pomoću VELUX roletni na električno upravljanje. Dolaze sa daljinskim zidnim prekidačem, spremnim za upotrebu, brzom i lakom ugradnjom i radom.

 

elektro upravljanje

 

Tagovi: velux krovni prozori termo siesta plisirane roletne širok spektar boja ručno upravljanje električno napajanje daljinsko upravljanje solarno napajanje
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.