VELUX krovna terasa - Vaša oaza na krovu

Inspiracija

Čak i ako je podna površina u vašem potkrovlju ograničena, i dalje možete da uživate u dodatnom prostoru i svetlosti koje donosi krovna terasa. Krovna terasa vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj neiskorišćeni krovni prostor bez narušavanja veličine vašeg životnog prostora.

 

Velux krovna terasa omogućava da se povežete s prirodom, osluškujete zvuke grada ili uživate u pogledu na okolinu. Bez obzira da li živite u stanu ili kući, krovna terasa može biti prava oaza mira i opuštanja.

 

 

 

 

 

Prozor ii vrata izbor je vaš: Otvorite gornji deo krovnog prozora-terase kao što biste otvorili krovni prozor sa donjim upravljanjem za prirodnu ventilaciju. Ili otvorite oba dela da biste dobili vrata ka krovnoj terasi. Dostupno u varijanti otvaranja donjeg dela nalevo ili nadesno.

 

Oaza svetlosti i svezeg vazduh: Velux krovna terasa  donosi obilje prirodne svetlosti i svežeg vazduha u vaš dom, čineći ga prijatnijim i energetski efikasnijim. Omogućava cirkulaciju vazduha, što je ključno za održavanje kvalitetnog vazduha u zatvorenim prostorima.

 

 

Fleksibilnost: Prilagodite svoj izbor vašim specifičnim potrebama i estetskim preferencijama.

 

Energetska efikasnost:Velux krovna terasa je  visoko energetski efikasna, što može pomoći u smanjenju računa za energiju i očuvanju okoline.

 

Dodatni prostor: Krovna terasa može postati dodatni prostor za opuštanje, druženje, ili čak mali vrt na krovu.

 

Pristup prirodi: VELUX krovna terasa pruža vam priliku da se osećate bliže prirodi bez napuštanja svoje kuće. Možete uživati u suncu, svežem vazduhu i mirisu kiše bez potrebe da izađete napolje.

 

Estetski doprinos: VELUX krovna terasa doprinosi estetici vašeg doma. Njen izgled može dodati sofisticiranost i šarm vašem stambenom prostoru

Tagovi: estetika velux krovni prozori energetska efikasnost oaza svetlosti i svezeg vazduh dodatni prostor fleksibilnost Velux krovna terasa novi sad
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.