Krovni prozori u kupatilu

Renoviranje

Kupatilo sa krovnim prozorima VELUX Miteks-mont

Kupatilo je jedna od najvažnijih prostorija u našem domu. Pored svoje osnovne namene, želimo da ono bude i prijatno, estetski privlačno i ispunjeno svetlošću. Upravo zato, krovnim prozorima u kupatilu možemo postići sve ove elemente i unaprediti izgled i funkcionalnost ove prostorije.

Obilje prirodne svetlosti:

Kroz krovne prozore u kupatilu, obilje prirodne svetlosti ulazi u prostor. Često se dešava da kupatila imaju malo ili čak nimalo prozora, što stvara tamnu i bezličnu atmosferu. Ugradnjom krovnih prozora, otvaramo prostor svetlosti i stvaramo prijatnu i prostranu atmosferu. Prirodna svetlost pozitivno utiče na naše raspoloženje, čini prostoriju svežijom i pruža nam osećaj blagostanja.

Provetravanje i cirkulacija vazduha:

Krovni prozor u kupatilu može obezbediti svež vazduh. Pored toga što nam omogućavaju da se rešimo vlage i neprijatnih mirisa, oni takođe poboljšavaju cirkulaciju vazduha. Ovo je posebno važno u prostoriji gde se često stvara para i vlaga, kao što je kupatilo. Dobro provetravanje sprečava pojavu buđi i vlažnosti, čime se održava zdravo okruženje.

 

Privatnost i sigurnost:

Mnogi ljudi izražavaju zabrinutost u vezi privatnosti prilikom ugradnje krovnih prozora u kupatilu. Međutim, moderni krovni prozori su pažljivo dizajnirani sa posebnim akcentom na ove aspekte. Upotrebom zavesa zadržavamo privatnost , dok istovremeno omogućavaju ulazak svetlosti. 

Kako doneti više svetla koristeći krovne prozore u kupatilu?

Estetika:

 

Krovni prozori dodaju dozu elegancije i estetskog unapređenja vašem kupatilu. Bez obzira na veličinu prostora, krovni prozor može biti impresivan vizuelni element. On stvara zanimljiv kontrast sa standardnim zidnim prozorima i pruža sofisticiran i moderan izgled kupatila.

 

Tagovi: Krovni Prozori velux kupatilo estetika privatnost svetlost
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.