Otvorite svoj svet - VELUX Cabrio

Renoviranje

Velux Cabrio je inovativan proizvod koji donosi sve prednosti krovnih prozora i balkona u jednom. Sa svojim elegantnim dizajnom, energetskom efikasnošću i svestranom upotrebom, ovaj prozor je savršen izbor za one koji žele da unaprede svoj prostor i uživaju u blagodetima prirode.

 

Velux balkon otvara se za nekoliko sekundi i vašem potkrovlju obezbeđuje mesto pod suncem. Inovativni balkon vašem domu dodaje vazduh, svetlost i sjajan pogled. Za dodatnu praktičnost, Velux balkon se uklapa u ravan krova kada se zatvori.

 

Izvor Sveta i Svezeg Vazduha

Kada ga otvorite, on se pretvara u prostrani balkon, pružajući vam priliku da uživate u prirodnom svetlu i svežem vazduhu.  Ovaj prozor je idealan za spavaće sobe, dnevne boravke i bilo koji drugi prostor u kome želite da se povežete sa prirodom.

 

    

velux cabrio krovni balkon

 

Inovativan Dizajn

Jedna od najvećih prednosti Velux Cabrio prozora je njegov inovativan dizajn. Kada ga otvorite, prozor se podiže i pretvara u malu terasu sa ogradom. Ova ogradica dodaje osećaj sigurnosti i omogućava vam da bezbedno uživate na balkonu, čak i na većoj visini.

 

Lako održavanje

Prozor lako čisti i zahteva malo pažnje kako bi ostao u savršenom stanju.

Staklo bi trebalo čistiti mekom, čistom krpom koja ne ispušta vlakna ili neabrazivnim sunđerom. Ostatak prozora može da se čisti uobičajenim sredstvima za čišćenje u domaćinstvu. Filter može da se skine i ili opere ili zameni.

 

Toplina prirodnog bora sa dugotrajnim trostrukim završnim slojem.

Kada razmišljate o instalaciji krovnog prozora, verovatno brinete o energetskoj efikasnosti. Velux Cabrio se odlikuje visokom energetskom efikasnošću zahvaljujući materijalima i tehnologijama koje smanjuju gubitak toplote. 

 

Tagovi: velux krovni prozor svež vazduh energetska efikasnost prirodno svetlo velux balkon velux cabrio elegantan dizajn inovativan dizajn
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.