Transformišite prostor vašeg doma uz VELUX svetlosne tunele

Renoviranje

Prirodna svetlost često nedostaje u našim domovima i radnim prostorima. VELUX svetlosni tuneli omogućavaju da dnevna svetlost dospe u prostorije u kojima nije moguća ugradnja prozora. 

Svetlosni tuneli predstavljaju elegantno rešenje za unos prirodne svetlosti u vaš dom, čime ćete povećati energetsku efikasnost i celokupnu atmosferu u vašem domu ili radnom prostoru. 

 

Prenosi do 98% dnevne svetlosti, dok se samo mali procenat gubi zbog refleksije. Velux svetlosni tuneli smanjuju potrebu za veštačkim osvetljenjem tokom dana, čime se štedi energija i novac.

 

Prirodna svetlost ima moć da poboljša naše raspoloženje i podstakne produktivnost, stvarajući prostor u kojem se osećamo dobro. Ovi tuneli mogu optički proširiti vaše prostorije, čineći ih svetlijim i prostranijim nego što možete zamisliti. Korišćenjem sunčeve svetlosti umesto veštačkog osvetljenja, doprinosite smanjenju emisije štetnih gasova u atmosferu.

 

velux svetlosni tuneli

 

Omogućavaju da svetlost dopre i u najmračniji kutak vašeg doma jer sunčevu svetlost prenosi u prostoriju do udaljenosti od 6m. Svetlosnu cev VELUX svetlosnog tunela možete da dodate bilo gde gde imate prostor od 6 m ili manje između krova i tavanice: hodnici, kuhinje, kupatila, spavaće sobe, kućne kancelarije…

 

Osim što rešva problem kada je u pitanju dnevna svetlost, pruža svetlo i noću zahvaljujući integrisanoj LED lampi. Veoma diskretno se uklapa u plafon i može da se koristi kao noćna lampasa ZTL setom za osvetlenje. 

Set za osvetljenje može da se ugradi u bilo kom trenutku. LED tehnologija sa malom potrošnjom energije ima duži vek trajanja pouzdanog osvetljenja, približno 18 godina, dok dizajn elegantnih linija eliminiše senke na staklu difuzera.

 

Takođe na svetlosne tunele može da se ugradi roletna za totalno zamračivanje, idealna na prostorije u kojima se spava ili je potreban popodnevni odmor.

 

Velux tuneli ne samo da pružaju svetlost, već mogu dodati i estetsku vrednost vašem domu. Razmislite o dizajnu i funkcionalnosti kako biste postigli najbolje od oba sveta.

Tagovi: prirodna svetlost velux krovni prozori energetska efikasnost velux svetlosni tuneli
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.