Jedan pogled i znaćeš šta želiš

Inspiracija

 

Dodavanje krovnih prozora vašem potkrovlju transformisaće vaše potkrovlje kao što nikada niste mogli ni zamisliti. Unapredite svoj životni prostor uz VELUX i smanjite svoje račune za energiju! Kako?

Svi VELUX krovni prozori su energetski efikasni i dobro izolovani, sa niskom toplotnom propusnosti. Dodavanjem naših visokokvalitetnih krovnih prozora, imaćete dovoljno prirodne sunčeve svetlosti, pa ćete uštedeti na računima za struju.

Ukoliko kupite VELUX krovne prozore zajedno sa roletnama možete uštedeti još više! Dodajte spoljne i unutrašnje roletne koje obezbeđuju toplotnu izolaciju i one će vam smanjiti troškove grejanja u zimskom periodu. U međuvremenu, spoljne roletne i roletne za zaštitu od toplote održavaće vaše prostorije udobno hladnim tokom leta, štedeći vam novac koji trošite na klima uređajima. Da li ste spremni da napravite dobar posao i transformišete svoj dom?

Tagovi: Inspiracija Krovni Prozori
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.