Povećajte energetsku efikasnost renoviranjem

Renoviranje

Prirodno osvetljenje krovni prozori VELUX

 

Nije lako doneti odluku da li ćete napraviti neku manju ili veću adaptaciju svog doma. Nekima je potreban dodatni prostor, neki bi želeli da ga učine modernijim, ali je svakako pitanje energetske efikasnosti ključno. S druge strane, nikada nije bilo važnije napraviti uštede energije i ovaj trend će se nastaviti. Možda ćete morati da investirate malo više ali na duge staze to će se isplatiti jer će računi za struju i grejanje biti niži.

Pored toga, kada renovirate, treba da imate na umu da vaš dom treba da ima više svetlosti i vazduha, optimalnu temperaturu u svakom trenutku a svako renoviranje treba da poveća i vrednost vaše imovine.

Tako da, ukoliko imate stare prozore koji ne ispunjavanju vaše potrebe onda je jedino rešenje zamena. Standard Plus prozori sa trostrukim staklom su visoko preporučljivi u ovom slučaju jer su dizajnirani da izdrže ekstremne vremenske prilike i zadrže ih tamo gde im je i mesto – van vašeg doma.

Zamenite ih sada!

Tagovi: Renoviranje Adaptacija
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.