Kristalno čisti pogledi - čišćenje stakla

Renoviranje

Krovni  prozori čine vaš dom svetlim i prozračnim, ali s vremenom se mogu akumulirati nečistoće koje mogu zamagliti njihovu transparentnost. Redovno  čišćenje krovnih prozora nije samo estetski važno, već i pomaže da vaš dom zadrži svežinu i blistav izgled.

 

Da biste očistili spoljno staklo, zarotirajte krilo za 180 stepeni. Krilo mora da se fiksira na mestu povlačenjem reze za fiksiranje u otvor za rezu u dnu bočnog rama. Ova bezbednosna funkcija oslobađa obe ruke za čišćenje. Staklo očistite mekom, čistom krpom/jelenskom kožicom/neabrazivnim sunđerom koji ne ispušta vlakna ili čistim brisačem za prozor koji nema metalne delove. Za čišćenje stakla obično je dovoljna čista voda. Možete da koristite i obična neabrazivna sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Za čišćenje stakala je najbolja meka voda. Zato u oblastima sa tvrdom vodom dodajte malu količinu deterdženta da biste omekšali vodu ili obrišite višak vode nakon čišćenja.

 

velux prozori ciscenje

 

Saveti za efokasno čišćenje stakla: 

 

Izbegavajte kontakt silikona sa staklom 

Ne koristite proizvode za čišćenje koji sadrže abrazivne čestice 

Ne koristite hemijske proizvode za čišćenje stakla 

Izbegavajte kontakt stakla sa oštrim ili abrazivnim predmetima uključujući nakit 

Nikada ne pokušavajte da očistite nečistoće na staklu,  a da prvo ne nanesete vodu 

Ako se u blizini stakla nešto radi, zaštitite staklo čistim najlonom da biste sprečili prskanje ili prljanje agresivnim i abrazivnim jedinjenjima



Dakle, podarite svojim krovnim prozorima dodatnu pažnju i ljubav koju zaslužuju. Neka svetlost prolazi kroz njih s lakoćom, a vaši pogledi budu čisti i neometan. Kristalno čisti prozori nisu samo odraz vanjske lepote, već i unutarnje svetlosti koja se odražava u vašem okruženju.

Tagovi: velux krovni prozori održavanje blistav izgled svežina čišćenje
Obaveštenje o kolačićima
Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.